lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  През първата половина от деня се погрижете за своето

...
lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  През първата половина от деня се погрижете за своето
Коментари Харесай

Дневен хороскоп

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
През първата половина от деня се погрижете за своето здраве. Отложете незабавните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са мотив да се карате. По- добре насочете своята сила за по- значими неща. Ако имате чувство, че доближава меланхолия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане измежду хората дискотека, другарска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте - индивидът, който търсите, евентуално е някъде наоколо. 

Телец

За каквито и да било съществени инициативи, денят не е подобаващ. Телците са в безгрижно въодушевление и да се захващат с това, което надали ще съумеете да доведете до край. Ще се появят някакви битови проблеми, само че те няма да са толкоз обилни,че да скапват настроението Ви. Добре минават всевъзможни развлекателни мероприятия, в организацията на които взимате присъединяване. Може да поканите на посетители сътрудници и другари: спонтанна колекция би минала доста радостно. Романтично настроените Телци няма да изтърван опцията да пофлиртуват, само че надали ще стартират дълготрайни връзки през този ден.
 

Близнаци

Опитайте се да прекарате днешния ден в сходство с разпоредбите на етикета. Сервирайте масата за вечеря, разговаряйте вежливо и изтънчено, бъдете деликатни и съобразителни. Това ще Ви даде опция доста да се издигнете в очиъе на Вашата половинка. А и самите Вие след този ден ще започнете да се почитате още повече.
 

Рак

Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето предпочитание да се обзаведете с тази по този начин мечтана „ джаджа ” или да се отдадете на „ магазинотерапия ” през днешния ден ще одобри необятен обсег, и по тази причина стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по комерсиалната улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в непознатата действителност. Денят е прекрасен за медитация и прозрения. Отношенията в фамилията и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( вероятно - и настроението) ще Ви донесе триумф във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето ентусиазъм. 
 

Лъв

При Лъвовете е допустимо не всичко да бъде наред с вътрешната настройка, а това през днешния ден има заплаха съществено да скапе освен Вашето въодушевление, а и това на Вашите близки. Както постоянно ще Ви оказват помощ фамилията и хората от близкото Ви обграждане. Половинката в фамилията ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един напълно нов проблем, а вечерта като че ли всичко ще вземе с ръка!
 

Дева

Деви, в този момент може да се чувствате покровителствани от Фортуна - нищо съвсем няма да нарушава фамилната Ви идилия. Всички ще бъдат с нещо много заети. Ако не сте напълно уверени в разумността на членовете на своето семейство, не ги оставяйте без наблюдаване - с цел да не свърши нещо безогледно...
 

Везни

Ако сте забелязали, че напоследък разправиите във Вашето семейство са станали прекомерно доста, пробвайте през днешния ден да си дадете сметка за техните аргументи. И е желателно да извършите това не сами, а двамата дружно! Постарайте се, диалогът да е спокоен и градивен, а да не прерасне в следващия спор!? може и това да се случи...
 

Скорпион

На Скорпионите, които са заети с решаването на значими на практика задания и превъзмогване на битови компликации, денят едвам дали ще се стори сполучлив. Претоварването се отразява освен на физическото, само че и на прочувственото положение и кара представителите на знака остро да реагират на напълно дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с схващане, само че новите познати, като и някои родственици, могат да се окажат неприятно сюрпризирани. Сега не сте задоволително икономични и можете да похарчите повече пари, в сравнение с имате опция да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дълготрайна приложимост.
 

Стрелец

Днес напълно ненадейно ще почувствате, че имате сили да измените създалата се във вашия тандем обстановка в нужната за Вас страна: по-добра за Вас, а допустимо и за Вашия обичан човек. Постарайте се, да извършите промените във допустимо най- къси периоди, тъй като на следващия ден тази искра, която Ви пали за промени, може да изчезне...
 

Козирог

Чувствате, че е пристигнало време да похарчите камара пари. На процедура пристрастеността към правене на импулсивни покупки е последното качество, което може да Ви бъде приписано. В идващите няколко дни вместо да се превръщате в човек, който управлява непознатите разноски, намерете някого, който да прави същото за Вас. Но бъдете внимателни: в случай че дадете опция за надзор над своите финанси на прекомерно увличащ се човек, ще се наложи да събирате сили, с цел да кърпите дупките в бюджета си.
 

Водолей

Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпота.
 

Риби

Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР